<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=293060264527225&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

FRAMGÅNGSRIK FÖRSÄLJNING

Adsensus, försäljningsbranschens trotsiga tonåring

Posted by Carl Ericson on 2019-07-02 08:27
Find me on:

Från hamnar i mellanöstern till till att etablera amerikanska jättar i Norden. 15 år som gjort Adsensus till Nordens ledande Försäljningskonsulter.

Försäljningsbranschens trotsiga tonåring


Adsensus är 15 vårar. Vi räknar själva att nuvarande version av Adsensus är 4.0. Två saker har varit konstanta, ända upp i tonåren:

  1. Vi har alltid jobbat med framgångsrik försäljning - om än i olika former. Vi började som ett managementkonsultbolag inom Customer Satisfaction i senare delen av köpresan. Vi har varit ett telemarketingbolag inom mötesbokning, presales och prospektering. Vi har varit säljbyrå inom leadsgenerering och idag är vi försäljningskonsulter i hela köpresan.
  2. Våra kunder verkar är verksamma inom komplex B2B; i alla våra skepnader har vi alltid fokuserat oss på försäljningsprocesser som sätter problemlösning och kundrelationen i främsta rummet…

...och här börjar denna artikeln;

 

Varför ska du välja Adsensus - med 15 års erfarenhet av de svåraste säljprocesserna - som din partner inom försäljning?

 

Vi har hunnit jobba med

de största, mest namnkunniga IT-bolagen i världen till de minsta utvecklarna

de mest nischade konsultbolagen till de stora management-jättarna

mjukvaruleverantörer av alla sorter

tekniska konsulter från ingenjörer till smala specialister

3PLare, TAare, TMSare och andra förkortningar inom logistikexpertis och lösningar

industribolag från isolering till hamnlossning

marknadsföringsbolag från stora strateger till leverantörer av marknadsmaterial

startups, scaleups och disruptors

och en hel del andra spännande bolag och utmaningar!

 

Och i centrum för den breda variation av kunder vi hjälpt till Framgångsrik Försäljning har deras kund stått. Oavsett om marknadsbearbetningsmetod och/eller säljprocess varit inbound- eller outbound-orienterad har etablering- och behållning av bästa möjliga relation med slutkunden varit vår framgångsfaktor och våra kunders tillväxtstrategi.

 

Till vardags rör vi oss över hela Norden åt våra kunder. Antingen för marknadspenetration eller bryta ny mark i de nordiska grannländerna. Men våra fantastiska kunder har tagit oss runt hela planeten - från Sydamerika till Mellanöstern, via Afrika och Nordamerika och tvärs igenom hela Europa. Detta har också förtjänat oss ett rykte för globala bolag, att behöver de hjälp in i Norden tar man Adsensus hjälp för att lyckas.

 

Såklart finns det en avigsida till bredd

och experterna tycker att man ska nischa sig till ett segment och bli bäst på det - och bara det. Men det passar inte oss; vi är problemlösare av rang och drivs av att realisera möjligheter. Därför tycker vi att erfarenhet kan man aldrig få för mycket av - för du kan aldrig misslyckas om du lär dig!

 

Vi är samtidigt ödmjuka - eller ännu hellre realistiska - att ingen kan sin försäljning bättre än vår kund själv. Vi är inte experter på exakt hur du ska sälja konsulttjänster, IT-tjänster, mjukvara, logistiklösningar, osv. utan vi är experter på att adressera målgrupper, bearbeta marknader och driva säljprocesser som passar målgruppens köpresan. Och vi har expertisen och erfarenheten att backa upp det påståendet!

 

Ta chansen att få rådgivning och tips kring: Marketing automation, Inbound Marketing eller mötesbokning idag! (Vi bjuder på kaffe -och mötet, kostnadsfritt! ;)

Topics: Adsensus, Entrepreneurship, Scaleups, Innovator, Entreprenörskap, Startups, Innovatör, Lead Generation, Leadsgenerering, Lead Nurturing, försäljning, teambuilding, sales, customer relationship management, marknadsföring, marketing, branding, leadership, lead management, ABM, Account Based Marketing